Kerstsfeer in Vakantie- & attractiepark Duinrell

Vakantie- en attractiepark Duinrell straalt deze periode natuurlijk kerstsfeer uit. In de tijd rond Kerstmis genieten de Tikibadbezoekers van ‘Eindeloos Glijbaanplezier’ en van een bijzondere filmavond op 13 december aanstaande. In de weekenden en de kerstvakantie staat het vakantiepark in het thema van ‘Winterse Gezelligheid.

kerstsfeer-duinrell-nederland

Aangepaste openingstijden Tikibad

In de herfst- en winterperiode gelden in het Tikibad aangepaste openingstijden.

In de kerstvakantie is het bad op de volgende tijden geopend:
22, 23, 26, 27, 29, 30 december en 3 januari: 10.00 uur tot 22.00 uur.
21, 28 december, 2 en 4 januari: 10.30 uur tot 22.00 uur (vanaf 09.00 uur exclusief geopend voor verblijfsgasten)
25 december: 10.00 uur tot 17.00 uur
24 en 31 december: 10.30 uur tot 17.00 uur (vanaf 9.00 exclusief geopend
voor verblijfsgasten)

1 januari: 11.00 uur tot 22.00 uur
5 januari: 10.00 uur tot 20.00 uur

Extra

Elke maand wordt er tijdens de speciale filmavond op een groot scherm een film in het Tikibad vertoond. Op donderdag 12 december aanstaande staat de film “The Hangover 3” op het programma: “Deze keer is er geen sprake van een huwelijk. En dus ook geen vrijgezellenfeest. Er kan niets misgaan, toch? Wanneer Alan na de dood van zijn vader door een diep dal gaat, is de ‘Wolfpack’ het enige dat hij nog heeft. Wanneer ze door een zaak uit het verleden achtervolgd worden komt het gezelschap samen. Maar Las Vegas is slechts één van hun stopplaatsen…”. The Hangover 3, met wederom Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) en Alan (Zach Galifianakis), is het epische slot van de trilogie, over chaos en vele foute beslissingen.

duinerell-film-hangover3

In 2014 staan de Tikibad-filmavonden gepland op 30 januari,13 februari en 20 maart. Op dit moment is nog niet bekend welke films er worden vertoond.

Sluiting Tikibad

Jaarlijks vindt er in het Tikibad groot onderhoud plaats waarvoor het bad moet sluiten. Het eerst volgende groot onderhoud staat in de agenda voor 6 tot en met 24 januari 2014. Het Tikibad wordt dan door een groot aantal medewerkers minutieus gecontroleerd en er worden ook grotere werkzaamheden uitgevoerd zoals een vernieuwde entree.
In de loop van het seizoen is er extra aandacht voor het feit dat het in 2014 dertig jaar geleden is dat het Tikibad werd geopend. Het complex is nog steeds trendsetter met ‘Eindeloos Glijbaanplezier’.

Vakantiepark met ‘Winterse Gezelligheid’

Onder het motto van “Winterse Gezelligheid” steekt het vakantiepark in een ander jasje voor een lang weekend, de kerstvakantie 2013 en krokusvakantie 2014 in Nederland. Het zwaartepunt ligt dan op Duinrell Plaza. In de hal, waar La Place Take Away de inwendige mens verzorgt, is een groot terras in winterse sferen. Sportwedstrijden zijn live te zien in de Duinrell Pub waar ook een partijtje minibowling kan worden gespeeld. Kinderen kunnen in de hal spelen en knutselen, bordspellen en tal van andere spelletjes doen. In de aangrenzende Superstore, die ruime openingstijden hanteert, is een breed assortiment van boodschappen tot lekkere broodjes te vinden.

Tijdens de kerstvakantie organiseert het entertainmentteam van Duinrell extra activiteiten variërend van karaoke tot disco. Rick’s Avonturen Burcht en Rick’s Fun Factory zijn in deze vakantie (21 december tot en met 5 januari) dagelijks open van 12.30 uur tot 14.00 uur. Vakantiepark Duinrell is ook een goede uitvalbasis om op de eigen, of gehuurde fiets de omgeving te verkennen.

Comments are closed.