Travel Counsellors op de LXRY beurs

Travel Counsellors is druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de twaalfde editie van Masters of LXRY. Samen met de organisatie lanceert Travel Counsellors een Travel Square, de ontmoetingsplaats voor reizigers en aanbieders van mooie reizen en bestemmingen.

travelcounsellor-campagne

Masters of LXRY

Travel Counsellors heeft een ruime stand (nr. 70), speciaal ingericht door d’Ananas Woondecoratie in Rotterdam en is voorzien van inspirerende reisboeken van boekhandel Mendo in Amsterdam. Bezoekers kunnen kennis maken met Travel Counsellors, de unieke en persoonlijke service ervaren en inspiratie opdoen voor de aankomende vakantie. Travel Counsellors wordt omringd door een aantal toonaangevende partners zoals; Etihad Airways, Aruba Tourism, Santa Barbara Beach & Golf Resort, Seabourn, Kuoni en Oman.

Masters of LXRY zal plaats vinden van 12 tot en met 16 december a.s. in de Rai in Amsterdam.

Oprichter en directeur van Travel Counsellors Fred van Eijk:

Ik ben trots op onze deelname aan dit toonaangevende evenement. Geweldig om in het rijtje te mogen staan met de meesters op het gebied van luxe. Voor onze klanten kan dat een lekker weekendje even weg zijn of een uitgebreide wereldreis. De echte luxe van Travel Counsellors is de persoonlijke service en aandacht.

Comments are closed.