Bosch Winterparadijs bijna van start

Zaterdag 14 december gaat de vierde editie van het Bosch Winterparadijs van start. tot en met de 3 koningenoptocht op zondag 5 januari vormt de Bossche Parade het decor en de uitvalsbasis voor het Bosch Winterparadijs 2013.
den-bosch-winterparadijs

Overdekte ijsbaan

Ook dit jaar is er een weer een overdekte ijsbaan waar kinderen tot 12 jaar voor €3,50 per uur kunnen schaatsen. De ijsbaan is van 14 december t/m 5 januari dagelijks geopend van 12.00 – 19.00 uur voor kinderen tot 12 jaar. Op 24, 25 en 26 december en op 5 januari is de ijsbaan na 18.00 uur gesloten. Op 20 december bezoekt de Kerstman samen met zijn Coca Cola kersttruck het Bosch Winterparadijs. Iedereen is van harte welkom om samen met de Kerstman op de foto te gaan. Daarna wordt de foto meteen op een ansichtkaart afgedrukt.

 

 

Joris’ Kerstboom

Dit jaar staat Joris’ Kerstboom er tot 31 december. Vanaf 18 tot en met 22 december is Joris Linssen op zoek naar bijzondere en ontroerende verhalen van de mensen die van heinde en verre komen om hun dierbare in het licht te zetten. Op zondag 22 december is er een grootse ontsteking van Joris’ Kerstboom samen met de bezoekers van het Bosch Winterparadijs, Joris Linssen en Karin Bloemen. 
Op eerste Kerstdag worden de bijzondere verhalen uitgezonden in het programma Joris’ Kerstboom op de NCRV.

Joris's kerstboom

Joris’s kerstboomOnze Kathedralenbouwers

Vanaf zaterdag 21 tot en met 24 december zijn Onze Kathedralenbouwers op Bosch Winterparadijs te vinden. Dit zijn twee rondtrekkende kathedralen op wielen. Iedereen is van harte welkom om samen de Kathedralen te versieren met allerlei voorwerpen die voor hun een speciale betekenis hebben. Op deze manier wordt er samen op een eigentijdse manier antwoord gegeven op de vraag “Wat bezielt je?”

Dineren met de Kleinkeinder


Op zaterdag 21 december wordt het Kleinkeinder kerstshow georganiseerd. De gasten worden om 19.00 uur ontvangen door de Kleinkeinder met een glaasje bubbels of glühwein. Daarna wordt er een 3-gangen menu geserveerd inclusief drinken. Tijdens het diner worden de gasten getrakteerd op de mooiste kerstliederen door de Kleinkeinder. Het arrangement is op 21 december van 19.00 tot 22.00 uur. De prijs is €49,50 per persoon. Reserveren kan via winterparadijs@gmail.com.

Win een borrel in het in het Winterpaviljoen

Iedereen wordt opgeroepen om via www.facebook.com/vvvdenbosch zijn net zo mooi kerstboom als Joris’ Kerstboom te posten. Degene met de mooiste kerstboom wint een borrel voor twee personen in het Winterpaviljoen op donderdag 19 december. Daar overhandigt niemand minder dan Joris Lissen een NCRV goodiebag.

Op de hoogte blijven

Blijf op de hoogte van het Bosch Winterparadijs via www.facebook.com/vvvdenbosch en Twitter #BWP2013. Openingstijden Bosch Winterparadijs

Het Bosch Winterparadijs is dagelijks geopend van 12:00 tot 19:00 uur. Op Kerstavond 24 december sluit het Bosch Winterparadijs om 18.00 uur. Op 1e en 2e kerstdag opent het evenement om 12.00 uur en is de sluitingstijd 18.00 uur. Op 1 januari is het Bosch Winterparadijs gesloten.

Comments are closed.