Eurocamp steunt het werk van UNICEF

Eurocamp, Europees marktleider in luxe camping- en familievakanties, gaat per 10 december een samenwerking aan met UNICEF. Campingliefhebbers kunnen bij hun vakantieboeking € 2,50 doneren aan UNICEF. en steunen zo families en kinderen in ontwikkelingslanden Van iedere donatie verdubbelt Eurocamp het geldbedrag.
eurocamp-steunt-unicef

Verdubbeling donatie UNICEF bij campingvakantie

December is dé familiemaand bij uitstek. Naast een gezellig Sinterklaasfeest en een uitgebreid kerstdiner, maken veel families vakantieplannen. Wie een campingvakantie boekt bij Eurocamp heeft de mogelijkheid om daarmee direct families en kinderen in ontwikkelingslanden te steunen. Op 10 december gaat de samenwerking met UNICEF op de Eurocamp website van start en kunnen campingliefhebbers bij hun boeking optioneel € 2,50 doneren aan het goede doel. Eurocamp verdubbelt dat bedrag.

 

 

Nina Kaldenberg, Marketing Manager Eurocamp:

lle vrijheid, dat is wat bij Eurocamp hoog in het vaandel staat. Eurocamp verbindt zich daarom graag aan een organisatie als UNICEF die zich wereldwijd inzet voor de rechten van het kind. We kijken uit naar een mooie samenwerking en zijn blij dat we het goede werk van UNICEF kunnen steunen

Comments are closed.