Nog tot 12 december in het Drukkerijmuseum!

De expositie Enerzijds Anderzijds met eigen werk van museummedewerkers is nog tot 2 december a.s. te bewonderen.
drukkerijmuseum-meppel

Wonderlijke verzameling

Een wonderlijke verzameling werk die zowel de fraaie litho’s van Clive Miller laten zien, maar ook de mandala’s (Joke Geers), foto’s (Marco Havers), illustraties (Jan van Os), kalligrafie (Jan deVries), inkttekeningen (Diny Kraaijeveld) en acryl van Ella Assenberg. Niet vaak zult u in de gelegenheid zijn zoveel verschillende maar zeker fraaie technieken gelijktijdig te bewonderen, te vergelijken, te… Kortom,er gewoon van genieten!

 

 

Entree informatie

Drukkerijmuseum Meppel
Kleine Oever 11
7941 BK Meppel
0522 242565
www.drukkerijmuseum-meppel.nl
geopend: dinsdag t/m zaterdag van 13.00-17.00 uur | toegang expositie gratis

Comments are closed.