Zeg ‘I do’ op Barbados

Deze maand is er veel animo voor het beloven van eeuwige trouw dankzij de unieke datum 11-12-‘13. De laatste datum van de reeks populaire trouwdata. Stellen die de huwelijksboot op zo’n datum hebben gemist, kunnen nog wel kiezen voor een unieke en onvergetelijke huwelijkslocatie: Barbados!

barbados-beach-trouwen

Ideale huwelijksreisbestemming

Barbados is niet alleen een ideale huwelijksreisbestemming maar ook erg geschikt om er daadwerkelijk te trouwen. Niets is te gek en er zijn zoveel mogelijkheden als de verbeelding toelaat. Je kunt bijvoorbeeld onder water trouwen, in een prachtige oude kerk of natuurlijk op een paradijselijk wit strand met uitzicht op de Caribische Zee.

Hoewel het vrij gemakkelijk is om te trouwen op Barbados, kan het toch fijn zijn om er hulp bij te hebben. Als de bruiloft niet wordt gehouden in een resort of bij een restaurant dat alle praktische zaken regelt, kan er gekozen worden voor een trouwservice. Deze service draagt zorg voor alle details zodat het bruidspaar zich nergens zorgen om hoeft te maken.

Als huwelijksreisbestemming is Barbados the place to be voor newly weds die een combinatie zoeken van relaxen en actief bezig zijn. Het eiland biedt prachtige natuur, culturele charme en vele accommodatiemogelijkheden, variërend van luxueus tot zorgeloos en van extravagant tot low-budget.

Verken de onderwaterwereld door te gaan duiken, snorkelen of lekker droog in een onderzeeër. Geniet al wandelend, fietsend, ter paard of op een segway van het groene binnenland en relaxen kan op een van de 65 stranden die Barbados rijk is. Allemaal toegankelijk en stuk voor stuk even mooi.

De historische gebouwen, de Bajan tradities, festivals, kunst en lokale muziek staan garant voor geweldige ontdekkingstochten overdag, gevolgd door het bruisende nachtleven in de avonden. Deze veelzijdigheid maakt Barbados geschikt voor ieder bruidspaar.

Comments are closed.