Turkish Airlines – Widen Your World

Turkish Airlines vliegt op bijna 200 internationale bestemmingen en heeft daarmee het meest uitgebreide netwerk ter wereld. Turkish Airlines komt nu met een nieuw initiatief ‘Widen Your World’ waarmee het wereldwijde bereik benadrukt wordt.

turkish-airlines-kobe-bryant-basketballer

Meest uitgebreide netwerk ter wereld

Turkish Airlines biedt het meest uitgebreide netwerk van vluchten ter wereld. Vanuit Istanboel, Turkije, is praktisch elke bestemming ter wereld bereikbaar. In de afgelopen tijd is Turkish Airlines zeer snel gegroeit als internationale luchtvaartmaatschappij. Dit is bijvoorbeeld te zien aan het aantal bestemmingen en investeringen. Het ‘Globally Yours’ motto leidt tot een grote bekendheid van de maatschappij over de hele wereld. Daarnaast heeft Turkish Arilines vele prijzen in de wacht gesleept, zoals de ‘CAPA Airlines of the Year Award 2013’. De tijd is nu gekomen voor een nieuw initiatief om het merk nog verder te versterken.

Widen Your World

Turkish Airlines introduceert een nieuw initiatief genaamd ‘Widen Your World’. In dit kader is er een nieuwe reclame gemaakt waar stervoetballer Lionel Messi en basketbalheld Kobe Bryant de hoofdrol spelen. Deze nieuwe reclame werd woensdag gepresenteerd in Los Angeles. Eerder maakte Turkish Airlines al een reclamevideo met deze twee sporthelden. Dit werd een ware hit op Youtube met meer dan 105 miljoen views. In de nieuwste reclame zijn Bryant en Messi te zien tegen de achtergrond van exotische bestemmingen waar Turkish Airlines op vliegt. Denk aan het Rode Plein in Moskou de Chinese Muur, de Maldiven, Bangkok en de Kilimanjaro. De twee sporthelden maken foto’s van zichzelf met op de achtergrond deze bestemmingen. Hiermee wordt kijker uitgenodigd om ook zijn horizon te verbreden.

Klanttevredenheid

Turkish Airlines heeft dienstverlening hoog in het vaandel staan. De klanttevredenheid speelt een zeer belangrijke rol en daarom blijft de luchtvaartmaatschappij innoveren. Zo is onlangs een nieuw horeca-concept ingevoerd, waarbij de passagiers tijdens de vlucht aan tafel kunnen dineren met kaarslicht. Daarnaast biedt de luchtvaartmaatschappij een entertainmentsysteem met bijna 400 films en 1000 muziekalbums, radio- en tv-zenders. Bovendien bevat dit systeem een platform waarbij startende bedrijven in contact treden met potentiële investeerders, door middel van promotiefilmpjes tijdens de vluchten. Ook zijn er speciale lounges waar passagiers voor en na hun vlucht kunnen relaxen. Kortom, Turkish Airlines wil haar passagiers de ultieme reiservaring bieden.

Comments are closed.