Wereldwijde online reisgigant eDreams strijkt neer in Nederland

Europa’s grootste online reisorganisatie komt naar Nederland met de introductie van de Nederlandstalige website nl.edreams.com. Hiermee heeft de Nederlandse consument net zoals de andere 14 miljoen klanten toegang tot 100 vliegtuigmaatschappijen, 60.000 verschillende routes, meer dan 240.000 hotels op 40.000 bestemmingen wereldwijd.
edreams-nederland

Europees toerisme

Medeoprichter en Marketing Directeur Mauricio Prieto:

Nederland is een van de meest competitieve landen in het Europese toerisme (zie 1) en staat op de zevende plek als het gaat om het aantal toeristen in Spanje (zie 2)

Wij kennen het land goed en zijn ervan overtuigd dat we door ons uitgebreide aanbod, concurrerende prijzen en uitstekende klantenservice snel zullen uitgroeien tot een van de marktleiders. We hebben inmiddels 14 miljoen klanten wereldwijd en 70% hiervan keert terug, wat behoort tot een van de hoogste binnen de markt, dus we hebben er vertrouwen in dat we op de goede weg zijn.”

 

 

Tien nieuwe landen

Na uitbreiding in tien nieuwe landen het afgelopen jaar en recentelijk in Griekenland, zal de online reisorganisatie met de introductie in Nederland, de meeste belangrijke markten van de wereld beslaan. Deze introducties hebben het bedrijf de kans gegeven zich te positioneren als een aantrekkelijke optie voor gebruikers wereldwijd dankzij de combinatie van aanbiedingen, prijzen en service, verleend in het Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits, Portugees, Grieks, Turks en Nederlands.

eDreams bereidt zich de komende maanden voor om reisarrangementen en mobiele applicaties te introduceren.

Comments are closed.