Modehoofdstad van Duitsland verwelkomt Hotel Indigo

Deze week opent Hotel Indigo Dűsseldorf – Victoriaplatz zijn deuren. Dit boetiekhotel, dat onderdeel is van InterContinental Hotels Group, is gevestigd in het centrum van Dűsseldorf de trendsettende Duitse stad, die beroemd is om zijn goede stijl
Hotel Indigo, Düsseldorf

Derde hotel in Duitsland

Dit is, na Hotel Indigo Berlin – Alexanderplatz en Hotel Indigo Berlin – Ku’Damm, het derde hotel van de Hotel Indigo-keten in Duitsland. Elke Hotel Indigo-vestiging is uniek en in overeenstemming met zijn omgeving, van het ontwerp van het gebouw tot de kunst in de hotels en de lokaal geïnspireerde menu’s.

 

 

hotel-indigo-dusseldorf-ontbijt

126 Individueel ontworpen kamers

De 126 individueel ontworpen kamers van Hotel Indigo Dűsseldorf – Victoriaplatz zijn geïnspireerd op de lokale omgeving en worden gekenmerkt door meubilair in een geheel eigen stijl, luxueuze bedden en levendige kleuren. Elke etage is gewijd aan een ander modedecennium, van de jaren 1950 tot de jaren 2000, wat tot uiting komt in de gebruikte stoffen en patronen. In het hele hotel zijn muurfoto’s van modefotograaf en stylist Armin Morbach te zien, met iconische ontwerpen uit de desbetreffende decennia die de ontwikkeling van de mode-industrie vanaf de jaren 1950 tot nu schilderen.

Hotel Indigo Dűsseldorf – Victoriaplatz ligt midden in de glamour en de betovering van de modehoofdstad en is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de stijlvolle stad Dűsseldorf . Vlakbij het hotel bevinden zich enkele van de meest iconische mode-musea en -galeries van de stad, zoals het NRW-Forum, waar in de jaren 1950 de eerste Igedo-modebeurs werd gehouden. Bovendien liggen op loopafstand twee van de grootste modevakbeurzen en The Gallery, waar de nieuwste modegerelateerde producten en ontwerpen worden getoond.

Comments are closed.