Landal genomineerd Kids Vakantieaanbieder van Jaar 2014

Landal GreenParks is genomineerd voor een ‘Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2014’ Award in de categorie Vakantieparken XL. Daarnaast is Hof van Saksen, als enige park binnen Landal GreenParks, genomineerd in de categorie Vakantieparken. De uiteindelijke winnaars worden bepaald door het publiek, dat vanaf vandaag tot en met 3 januari 2014 kan stemmen. Op 15 januari 2014, de eerste publieksdag van de Vakantiebeurs, worden de awards door Telekids-gezicht Keet! uitgereikt aan de winnende bedrijven.
hof-van-saksen-vlot

Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards

Met de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards wordt het beste kindvriendelijke reisaanbod in de schijnwerpers geplaatst. Publiek kan tot 3 januari 2014 stemmen door het invullen van de online Kids Enquête op de website Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards.

 

 

Nominatie

In de categorie Vakantieparken XL is Landal GreenParks genomineerd samen met Molecaten en Center Parcs. In de categorie Vakantieparken zijn Hof van Saksen, Marveld Recreatie en Attractie- en Vakantiepark Slagharen en genomineerd.
landallandgoed-t-loo-speelveld

De juryleden, bestaande uit Stephan Bosman (CEO Zoover), Boy Lokhoff (Director New Business TravMedia Company) en Marlotte Lubbers (Uitgever Kids Vakantiegids), beoordeelden de wijze waarop de kandidaten in de markt inspelen op de wensen van kinderen tot en met 16 jaar en hun familie. Daarbij werd onder andere gelet op het totale reisaanbod, het animatieprogramma, de persoonlijke aandacht voor de vakantiewensen van de doelgroep, duurzaamheid en innovatie. Een andere belangrijke pijler was de score voor kindvriendelijkheid van het accommodatieaanbod van de reisorganisaties op Zoover Vakantiebeoordelingen.

Feestelijke uitreiking

Kids Vakantiegids organiseert de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards voor de zesde keer in nauwe samenwerking met de Vakantiebeurs. De uitreiking van de awards vindt plaats op woensdag 15 januari vanaf 16 uur op het Plein ´SAMEN´ in hal 11 van de Vakantiebeurs. Het event wordt geopend door een spetterend optreden van zangeres en Telekids-gezicht Keet!. Aansluitend presenteert zij de awarduitreiking, waarbij ze wordt geassisteerd door de Kids Vakantiegids Detectives. Deze kinderen uit groep 7 en 8 zijn via hun basisschool uitgenodigd om actief deel te nemen aan de verkiezing en het feest. Maar liefst veertig Kids Vakantiegids Detectives staan te popelen om er samen met Keet! een feestelijke awardshow van te maken.

Comments are closed.