Magische middagen op de Sprookjescamping

Wil je dit jaar nog één keer genieten van de magie op de Sprookjescamping? Grijp dan je kans, want zondag 15 en 29 december opent Sprookjescamping haar deuren voor een magische middag!
sprookjescamping-figuren

Knuffel met je favoriete Sprookjesfiguur

Knuffel met je favoriete Sprookjesfiguur en geniet van het theater, ga lekker knutselen of dansen in de disco. Beleef een magische, gratis middag op Sprookjescamping en ontdek waarom de Sprookjescamping niet voor niets het mooiste plek van Nederland is! Deze middag kunnen ouders ook alvast het allerbeste plekje voor het nieuwe seizoen reserveren.

 

 

Magische middagen

Kom jij de winter niet door zonder de hartverwarmende Sprookjesfiguren van de Sprookjescamping? Bezoek dan op 15 en 29 december de magische middagen op de Sprookjescamping! Vanaf 13.00 uur word je welkom geheten door de Sprookjesfiguren in de Sprokkelplaats, het mooie theater op de camping. Na een knuffel en de mogelijkheid om een foto met jouw favoriete Sprookjesfiguur te maken kun je naar het theaterstuk ‘Op zoek naar het mooiste plekje!’ kijken. Ondertussen mag je lekker knutselen en wie weet komt jouw knutselwerk wel terug in het tweede theaterstuk… Tot slot kunnen jij en je ouders lekker dansen op disco muziek! Het volledige programma en de data van de magische middagen in 2014 zijn te vinden op www.sprookjescamping.nl. Deelname aan de middag is gratis. Neem al jouw vriendjes mee om het mooiste plekje in Nederland van Hannah en haar vriendjes te laten zien!

Comments are closed.