Hollands eten met HAK op Coolste Baan van Nederland

Ook groentefabrikant HAK verbindt zich als oer-Hollands merk aan De Coolste Baan van Nederland, de kunstijsbaan die gedurende de maand februari zal verrijzen in het Olympisch Stadion van Amsterdam.In het gezelligste stamppottenrestaurant van Nederland, gelegen direct aan de schaatsbaan in Amsterdam, zal HAK lekkere Hollandse maaltijden met bijvoorbeeld rodekool verzorgen voor alle schaatsliefhebbers van Nederland. Of ze nu de ijzers onderbinden of in een unieke schaatssfeer komen kijken naar de Nederlandse schaatsers en schaatssters op de Winterspelen in Sotchi.
coolste-baan-van-nederland

House of Sports

House of Sports, initiatiefnemer van De Coolste Baan van Nederland, geeft aan tijdens de maand februari het gezelligste stamppotten restaurant van Nederland te zijn waar HAK dan natuurlijk bij hoort.

 

 

Marketing directeur van HAK Nicole Freid is enthousiast over de deelname van HAK:

Wij mogen natuurlijk niet ontbreken bij zo’n typisch Hollands evenement. Als je aan winterkost denkt waar denk je dan aan? Nou dan denk ik aan lekkere Hollandse maaltijden zoals stamppot, rodekool, boerenkool, zuurkool en erwtensoep. En dus aan de groenten van HAK

Alle activiteiten rondom het unieke initiatief communiceert de groentefabrikant uit Giessen in aanloop naar de opening van De Coolste Baan van Nederland.

Comments are closed.