Uniek concert Tangarine in bossen van Drenthe

Op zaterdagavond 14 december vindt in de bossen van Drenthe een uniek concert plaats van Tangarine. De broers uit Assen, bekend van De Wereld Draait Door, zullen bij Taribush op het Dwingelderveld het publiek betoveren met hun ingetogen gitaarspel. Door het beschrijven van je droomweekend in Drenthe kon men kaarten winnen voor dit intieme bosconcert.
winters-droomweekend-drenthe

Droomarrangementen in Drenthe

Marketing Drenthe ontving maar liefst 175 droomarrangementen. Mensen uit heel Nederland hadden hun ultieme weekendje weg omschreven. Van winnares Helga de Jonge gaat haar winterse droomweekend in vervulling bij “Bed & Breakfast Annen” in het weekend van 13 t/m 15 december. Uiteraard is het bosconcert onderdeel van haar weekend. Willy Bakker omschreef bijna net zo mooi een weekendje weg en wint daarmee de tweede prijs. Zij mag met haar broers en zussen aanwezig zijn bij het bosconcert en verblijft daarna bij Landal park Het land van Bartje. Naast Helga en Willy zijn er nog twintig keer twee kaarten weggegeven voor het concert.

 

 

Het bosconcert van Tangarine is onderdeel van de campagne “Proef het winterse leven van Drenthe”. Marketing Drenthe wil heel Nederland de winter in Drenthe laten proeven. Ondernemers in Drenthe hebben veel te bieden; hier vind je nog persoonlijke aandacht van je gastheer, wordt er met liefde voor je gekookt en kan je genieten van aandacht voor elkaar. Deze kwaliteit, die hem vooral in de kleine dingen zit, wordt met de campagne onder de aandacht gebracht.

Winters droomarrangement

Zo’n 50 hotels, bed & breakfasts, bungalowparken en groepsaccommodaties hebben allen een winters droomarrangement samengesteld dat bestaat uit twee overnachtingen, een diner en vele winterse extra’s. De arrangementen zijn te boeken op www.drenthe.nl/winter.

Comments are closed.