Sinterklaas met benen omhoog in Efteling Hotel

Aan de vooravonden van zijn drukste dag van het jaar, kiest Sinterklaas ervoor uit te rusten in de nieuwste suite van het Efteling Hotel: de Excellente Suite
Hotel sinterklaas -07

Goede nachtrust

Volgens Sinterklaas is het geen overbodige luxe om op zijn leeftijd een goede nachtrust te genieten, ter voorbereiding op de drukke donderdagavond 5 december. “Met mijn benen omhoog genieten van de stilte voor de storm”, aldus Sinterklaas. “Ik ben, languit liggend in bad en bed, mijn hele boek rustig nagelopen om er zeker van te zijn dat er dit jaar geen kindje wordt overgeslagen op pakjesavond.”

 

 

De Excellente Suite is een doorvertaling van de in 2011 vernieuwde comfortkamers, maar biedt de (zakelijke) gasten van het Efteling Hotel nog meer luxe en comfort. Zo heeft de suite naast een riant 2-persoons bed, een grote loungebank en een uitgebreide minibar met een wijnklimaatkast (inclusief gratis gebruik), ook een luxe badkamer met jacuzzi en een 2-persoons stortdouche. Sinterklaas is de eerste gast in de nieuwe Excellente Suite, die een weelderige uitstraling met subtiele, sprookjesachtige Efteling-details heeft.

De badkamer in de Excellente Suite in de Efteling

De badkamer in de Excellente Suite in de Efteling

Comments are closed.