Aruba pakt uit tijdens Masters of LXRY

Om de kosmopolitische en luxe uitstraling van het ‘One Happy Island’ extra onder de aandacht te brengen staat Aruba als exposant met een chique stand (nr. 24) op de Masters of LXRY fair. Bezoekers kunnen kennis maken met het eiland en inspiratie opdoen voor de aankomende zomervakantie. De Masters of LXRY fair vindt van 12-15 december in de Amsterdamse RAI plaats.

VIP avond

Op de VIP-avond pakt Aruba flink uit. Niet alleen kunnen bezoekers de nodige inspiratie opdoen, ze maken ook nog eens kans op een waanzinnige prijs, namelijk een luxe shoppingreis naar het meest elegante eiland in het Cariben. Bezoekers krijgen speciale tickets met daarop een code uitgedeeld en kunnen op de stand een kluis kraken. Een van de gelukkigen is in het bezit van de juiste code om de kluis te openen en wint vervolgens een luxe shoppingreis voor twee naar Aruba. De winnaar krijgt een speciale cheque ter waarde van 1000 euro mee om in het luxueuze en stijlvolle Renaissance Mall in Oranjestad naar hartenlust te kunnen winkelen en logeert in het aangrenzende Renaissance Aruba Resort & Casino. Het enige hotel op het eiland met een eigen privé-eiland.

In het Renaissance Mall vind je een scala aan internationale designer outlets waaronder een Louis Vuitton flagship store en stores van onder meer Gucci, Longchamp, Carolina Herrera en Tommy Hilfiger. Binnenkort opent Burberry voor het eerst zijn deuren in het winkelcentrum.

Ontdek stijlvol Aruba

Onlangs vond voor het derde jaar op rij de internationale modeweek Aruba in Style plaats. Hiermee liet Aruba zien dat je niet alleen van een relaxte vakantie op een van de parelwitte stranden kunt genieten, maar dat er ook op modegebied genoeg te beleven valt. Een keur aan zinderende designers uit de Verenigde Staten, Zuid Amerika en Aruba zelf toonden begin november hun nieuwste collecties aan internationale journalisten, fotografen en fashionista’s. Op 22 november opende het luxueuze Ritz-Carlton resort de eerste vestiging op Aruba. In dit vijfsterrenhotel genieten gasten onder meer van een verblijf op niveau in de Club Lounge, met permanente privé service, eten en drinken en een prachtig uitzicht op de oogverblindende, azuurblauwe Caribische zee. Kijk voor meer informatie op ritzcarlton.com.

Comments are closed.