Praag in top 10 winterse bestemmingen

Een bezoek aan Tsjechië deze winter is zeker de moeite waard volgens de internationale nieuwsomroep CNN. De populaire nieuwssite benoemt Praag als een van de beste steden voor een winters uitstapje. Ook het unieke Miura Hotel is ontdekt en wel door de respectabele hotelgroep Design Hotels. Met geluk ben je weinig geld kwijt aan al het Tsjechische winterplezier: je kunt namelijk een wintersportvakantie winnen door mee te doen aan de prijsvraag op sneeuw.CzechTourism.com.

Praag-tsjechie

Praag beste winterse bestemming

De Tsjechische hoofdstad Praag is door CNN benoemd als een van de tien beste steden voor een winterse vakantie. De internationale nieuwssite omschrijft de stad als een romantisch, sprookjesachtig winteroord. Verder raadt CNN aan de warmte op te zoeken in een van de vele Praagse cafés, bijvoorbeeld in het choco café. Een laagje sneeuw laat de antieke architectuur van het oude centrum wonderlijk uitkomen en maakt Praag tot een ideaal winters uitstapje. Meer informatie: CNN artikel, Praag.

Gratis wintersporten

De wintercampagne van CzechTourism ‘’Snow & Fun’’ is in volle gang. Op de site sneeuw.czechtourism.com kun je tot 12 december meedoen aan vier opvolgende wedstrijden waarmee je onder andere een wintersportvakantie in het skigebied Špindlerův Mlýn kunt winnen. Maak kans op de drie dagen durende trip door de te raden hoeveel snowparks er zich in dit skigebied bevinden. De wedstrijd waarmee de vakantie naar Špindlerův Mlýn te winnen is loopt tot 8 december. Meer informatie: Sneeuw CzechTourism

Miura hotel bij Designhotels

Het stijlvolle Tsjechische Miura Hotel is het nieuwe lid van de prestigieuze hotelgroep Design Hotels. Dit unieke hotel biedt een combinatie van design, kunst, wellness en golf aan in het midden van het Tsjechische Beskiden gebergte. Het Miura ligt maar een half uurtje rijden van de op twee na grootste stad van het land, Ostrava, en in de winter kun je in de omgeving goed skiën en langlaufen. Meer informatie: Hotel Miura, sneeuw.czechtourism.com.

Comments are closed.