Zeeland krijgt cruiseportal

Ter stimulering van het cruisetoerisme in Zeeland is een nieuwe website voor rederijen en haar gasten ontwikkeld. Zeeland zit de laatste jaren in de lift als het gaat om cruisetoerisme en wil ook voor de toekomst in deze behoefte blijven voorzien. De gemeenten Vlissingen, Middelburg, Terneuzen, Veere en Schouwen-Duiveland in Nederland ontvangen steeds meer cruiseschepen en cruisetoeristen. De website is een mooie aanvulling hierop. Vrijdag 29 november 2013 wordt de website officieel gelanceerd.

zeeland

cruiseportzeeland.com

De cruiseportal geeft informatie over de verschillende cruisebestemmingen in Zeeland met daarbij de verschillende excursiemogelijkheden. Ook kan men per cruisehaven via een kaart zoeken naar horecagelegenheden, winkels, bezienswaardigheden en vervoersmogelijkheden van lokale ondernemers. Voor rederijen is er informatie te vinden over de ligging van de havens, de toegankelijkheid en de faciliteiten per cruisehaven. Op deze manier kunnen rederijen en gasten zich goed voorbereiden op hun bezoek aan Zeeland. De website is beschikbaar in het Nederlands, Duits en Engels.


Ter stimulering van het cruisetoerisme in Zeeland hebben de gemeenten Vlissingen, Middelburg, Terneuzen, Veere en Schouwen-Duiveland, in samenwerking met Promotie Zeeland Delta, de handen voor deze portal ineen geslagen. Financieel is een en ander mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Provincie Zeeland.

Comments are closed.