Skigebied Espace Killy opent haar pistes

Skistation Tignes, hét Franse skistation voor een sportief, internationaal publiek op zoek naar uitdagingen, is de afgelopen weken al aardig besneeuwd.Ook dit jaar is een belangrijk deel van het winterseizoen in Tignes, Frankrijk, de opening van Espace Killy. Dit skigebied, dat de pistes van Tignes en Val d’Isère met elkaar verbindt, maakt met maar liefst 300 km piste deel uit van de grootste skigebieden ter wereld.

wintersport-espace-killy-piste-frankrijk

Espace Killy

Espace Killy is het territorium bij uitstek waar menig skiër zijn talenten kan laten zien. Het domein strekt zich uit over 300 km piste met een hoogte tussen 1.550 en 3.450 meter. De parcours zijn uitgezet op verschillende moeilijkheidsgraden. Bovendien herbergt Espace Killy 9 slalomparcours, 1 freestylegebied, 2 snowparks en 1 Gliss’Park.

Gevorderde of beginner, Espace Killy biedt voor ieder wat wils voor een geslaagd skiseizoen. Waag je vanaf 30 november op de meest spectaculaire pistes van de Franse Alpen!

Comments are closed.