Méribel opent nieuwe skiseizoen op 7 december

Méribel, gelegen in het hart van de 3 Vallées, opent op 7 december opnieuw zijn skigebied Tijdens de openingsdag biedt het charmante resort van de Savoie een warm onthaal aan zijn eerste bezoekers en is er een gevarieerd programma van activiteiten.

meribel-wintersport-skieen

Gratis skipas en ontbijt voor de eerste 100 bezoekers

Als vervolg op het succes van afgelopen jaar, heeft het team van Méribel Tourisme besloten om opnieuw gratis skipassen en een gratis ontbijt aan te bieden aan de eerste 100 bezoekers die zich op zaterdagochtend om 08.00 uur melden bij de receptie van het toerismebureau in Méribel-Mottaret. Aan de volgende 300 bezoekers wordt om 08.30 uur een gratis ontbijt aangeboden.

Een dag vol skiplezier in het hart van de 3 Vallées

Sneeuwliefhebbers hebben op deze dag de privilege om hun sporen achter te laten op de eerste geopende pistes van Méribel in het hart van het grootste skigebied ter wereld. De officiële opening van de gehele 3 Vallées vindt eveneens plaats op zaterdag 7 december. Tot en met 13 december kunnen bezoekers genieten van speciale tarieven voor het begin van het seizoen. Een skipas kost dan slechts 38 € per dag (in plaats van 47,50 € per dag).
Het skigebied van Méribel is de gehele winter geopend. Tot en met vrijdag 25 april 2014 kunnen alle wintersportliefhebbers hun hart ophalen op bijna 68 pistes, toegankelijk voor alle niveaus. Bekend vanwege de grote diversiteit aan landschappen en skipistes, biedt het skigebied de mogelijkheid om dwars door prachtige sparrenbossen te skieën en boven op de bergtoppen te genieten van een spectaculair uitzicht over het berglandschap.

Exclusieve dancefloor avond – Nieuw in 2013

Om de opening van het seizoen tot in de vroege uurtjes te vieren, wordt er een feestelijke openingsavond georganiseerd in samenwerking met la Folie Douce. Deze vindt plaats in de Club des Saint Pères (Parc Olympique, Méribel Centre) en men kan lekker los gaan op het ritme van de compilatie ‘Eurovibes By Euronews 02’, exclusief onthuld door Euronews, nog voor de lancering op het digitale platform op 23 december. Vanaf 23.00 is er een VIP ontvangst voor journalisten, partners en genodigden en vanaf middernacht is het evenement gratis toegankelijk voor iedereen.

Comments are closed.