Kras.nl introduceert ‘mooiste vakantiefoto 2013’

Gisteren is de campagne ‘De mooiste vakantiefoto van 2013’ van KRAS.NL gestart. Vanaf 24 november tot en met 5 januari kunnen reizigers hun mooiste vakantiefoto’s insturen en daar een reischeque ter waarde van 1.500 euro mee winnen. Met deze campagne speelt KRAS.NL in op de groeiende behoefte van klanten aan reiservaringen, in geschrift én beeld. De ingestuurde foto’s worden na de campagne namelijk met een korte quote van de inzender gekoppeld aan de bestemmingen van KRAS.NL. Zo kun je bijna zelf ‘met eigen ogen’ de bestemming van je dromen bekijken.

mooiste-vakantiefoto-kras

Vakantiefoto uploaden

Via de website kras.nl/mooistevakantiefoto en de Facebookpagina van KRAS.NL kunnen de deelnemers hun favoriete vakantiefoto uploaden en daarbij aangeven waar de foto is gemaakt. Na de sluitingsdatum buigt een professionele jury zich over alle inzendingen, nomineert voor elke categorie (mens, natuur of bezienswaardigheden) de tien mooiste foto’s en kiest een winnaar. In de daaropvolgende weken kan door het publiek op de dertig gekozen foto’s gestemd worden. Hieruit volgt een publiekswinnaar en drie categoriewinnaars, die respectievelijk een reischeque ter waarde van 1.500 euro en een weekend weg ontvangen. De winnaar die door de jury is gekozen, wint ook een droomreis van 1.500 euro.

Comments are closed.