Parttime Redactrice gezocht in Amsterdam

Wij zijn per direct op zoek naar een redactrice voor onze online redactie in Amsterdam. Onze voorkeur gaat uit naar een persoon die een HBO studie heeft gevolgd in de richting journalistiek of communicatie.

Teamwork is belangrijk voor ons. Je gaat in ons team aan de slag met het schrijven van inspirerende teksten over bestemmingen. In samenwerking met Alexandra, onze destination marketeer bepaal jij waar de behoeftes liggen van de bezoekers van onze site en typ je pakkende teksten. Omdat een groot gedeelte van onze bezoekers de site via Google vindt is het belangrijk dat je SEO kennis hebt.
patrick-alexandra

Werkzaamheden

Je gaat artikelen schrijven voor onze reiswebsite Verkeersbureaus.info en lejebil.com, communicatie met journalisten en verkeersbureaus onderhouden, twitter updaten en andere social media accounts. Verdere werkzaamheden:

 • schrijven van nieuwsbrieven, blogitems en persberichten
 • journalisten en bloggers in kaart brengen

 

Wil je met ons samenwerken? Dan verwachten we dat je

 • creatief bent
 • een HBO werkniveau hebt
 • eigen verantwoordelijkheid toont
 • sociaal vaardig bent, representatief en enthousiast
 • veel initiatief neemt
 • je actief bent op twitter/facebook, Google+ en dus affiniteit hebt met social media
 • je een uitdagende parttime job zoekt aan in Amsterdam
 • internationaal georiënteerd bent
 • kennis van WordPress is een pré
 • een flexibele werkinstelling hebt en minimaal 2 dagen per week komt werken
 • in Amsterdam woont

Wat bieden wij je

Een plek in onze vooruitstrevende organisatie. Je krijgt een marktconforme vergoeding. Op ons kantoor drink je heerlijke espresso, een latte of verse thee. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en je kunt altijd samenwerken met ons uitgebreide netwerk van mensen. Je kunt al snel beginnen!

Solliciteren?

Neem contact op met Patrick Mulder, Publisher of Alexandra Ochsendorf.
alexandra-ochsendorf-verkeersbureaus

Comments are closed.