Zwarte Pieten verdwaald in Denemarken

In Denemarken zijn twee Zwarte Pieten gesignaleerd. Zij blijken met Pakjesbus 12 onderweg te zijn naar LEGOLAND® Billund om in opdracht van Sinterklaas inkopen te doen bij de grootste LEGO® winkel ter wereld.Ze reizen echter zonder Wegwijspiet en hebben daardoor al verschillende avonturen beleefd.

LEGOLAND

In hun zoektocht naar het pakjesparadijs in LEGOLAND, kwamen de Pieten terecht bij Vikingen, raakten elkaar kwijt in een kasteeldoolhof en stonden oog in oog met levensgevaarlijke dieren. De vraag is of de Pieten LEGOLAND Billund wel zullen bereiken en op tijd het populaire Deense speelgoed bij Sinterklaas kunnen afleveren voor Pakjesavond.

De belevenissen van de twee Pieten in Denemarken zijn met een camera vastgelegd. Alle kinderen worden van harte uitgenodigd om de filmpjes te bekijken. Zij kunnen bovendien deelnemen aan een wedstrijd en kans maken op LEGO, én op de hoofdprijs: een week verblijf in Denemarken in de meivakantie, inclusief een bezoek aan LEGOLAND en een VIP-dag in het Ribe VikingeCenter.

De avonturen van de Zwarte Pieten in Denemarken zijn te bekijken via de website van VisitDenmark, de officiële toerismeorganisatie van Denemarken: visitdenmark.nl/pieten. De wedstrijd loopt tot en met 5 december 2013.

Comments are closed.