Eurocamp en Keykamp samen verder als Eurocamp

Eurocamp gaat haar samenwerking met zusterorganisatie Keycamp verder optimaliseren. Samen gaan zij verder onder één merknaam; Eurocamp. Vanaf heden kunnen Keycamp-klanten voor het boeken van hun campingvakantie terecht bij Eurocamp. Door alle bestemmingen en accommodaties te bundelen en onder te brengen onder één naam is het aanbod flink uitgebreid.
eurocamp-vista-nijntje

Optimaliseren van service

Vakantiegangers die voorheen voor de luxe Keycamp kampeerproducten kozen, kunnen per november 2013 voor diezelfde keuzemogelijkheden terecht bij zusterbedrijf Eurocamp. Niels Jansen, Commercial Director Eurocamp:

a een 15 jaar lange en succesvolle samenwerking hebben we besloten Keycamp volledig op te laten gaan in Eurocamp. Zo optimaliseren we onze service en kunnen we nog beter voorzien in de vraag van huidige en toekomstige klanten. Bij deze verandering hoort ook een nieuwe look en feel die we binnenkort zullen presenteren.

 

 

Van camping tot glamping

Door de samenvoeging vergroot Eurocamp haar aanbod en biedt klanten een nog ruimere keuze in camping- en glampingmogelijkheden: van luxe stacaravan tot safaritent en van Vista nijntje tot mountain lodge en boomhut, op meer dan 168 plaatsen in Europa.

Comments are closed.