Ultieme luxe: relaxen in privé-omgeving

De unieke Wellness boerderij op Hof van Saksen is de overtreffende trap op het gebied van luxe relaxen met privacy. Deze aan de bosrand gelegen 4-persoonsboerderij is voorzien van alle mogelijke luxe, met als blikvangers een ruime Finse sauna, luxe design badkamer met bubbelbad en rainshower, terras met luxe loungeset en buitenjacuzzi. De woonkamer beschikt over een luxe interieur met chaise longues en een grote design haard. Gasten worden ontvangen met een gekoelde fles Champagne.

hof-van-saksen-love-stay

De Welness

De Wellness is een prachtig gestylde 4-persoonsboerderij, die gasten de gelegenheid biedt zich volledig terug te trekken uit de drukte en privé te ontspannen. Deze boerderij met luxe interieur beschikt over een woonkamer met 2 chaise longues, grote gashaard en LED Flatscreen TV met Blu-ray speler. De keuken is van alle luxe voorzien met o.a. een Nespresso machine. De twee slaapkamers beschikken elk over een tweepersoons boxspringbed, waarbij de grootste slaapkamer is voorzien van een tweede LED Flatscreen TV. De luxe badkamer is o.a. voorzien van een bubbelbad en rainshower. In een aparte kamer treft men de ruime 4-persoons Finse sauna. Via de openslaande tuindeuren betreedt men het terras met loungebank en geïntegreerde luxe jacuzzi.

“Ontspannen, ‘qualitytime’ met elkaar èn luxe in de overtreffende trap zijn de ingrediënten voor deze Wellness boerderij. De uitbreiding met dit type boerderij completeert het bestaande uitgebreide Spa & Wellness-aanbod op Hof van Saksen. Er is er vooralsnog slechts een beschikbaar op het resort en de bijzondere ligging met veel privacy maakt het nog specialer”, aldus Bas Hoogland, Commercieel Directeur Landal GreenParks.

Voor informatie en reserveringen hofvansaksen.nl/wellnessboerderij

Comments are closed.