Braziliaanse luchtvaartmaatschappijen stellen vluchtschema WK 2014 op

Flávio Dino, bestuursvoorzitter van Embratur – het Nationaal Verkeersburau van Brazilië – gaat in een statement in op de prijzen van binnenlandse vluchten in Brazilië tijdens de 2014 FIFA World Cup
Hierin maakt Dino de resultaten bekend van een bijeenkomst tussen Braziliaanse overheidsorganisaties waar dit thema centraal stond. Deze bijeenkomst vond plaats op het Ministerie van Justitie in Brazilië.
brazilie-wereldcup-2014

Binnenlandse vluchten

De resultaten zijn positief voor het toerisme in Brazilië, omdat luchtvaartmaatschappijen nu verplicht zijn om een schema van binnenlandse vluchten die tijdens de 2014 FIFA World Cup beschikbaar zijn te overhandigen aan de federale regering. Deze gegevens worden beoordeeld met als doel vast te stellen of het noodzakelijk is de beschikbaarheid en promotie nieuwe vluchten uit te breiden.

 

 

Ticket aankoop vergemakkelijken

Dino benadrukt dat het de intentie is van de regering om zo veel mogelijk informatie beschikbaar te stellen en toeristen en bedrijven (reisbureaus) een zo groot mogelijke keuze te bieden met als doel de aankoop van tickets te vergemakkelijken. Met de toename van het aantal vluchten is mogelijk ook sprake van een verlaging van vluchtprijzen, waardoor het Braziliaanse tourisme competitiever wordt.
Embratur blijft zich inspannen om het toerisme in Brazilië te ontwikkelen, evenals het onderscheidend vermogen van haar toeristische producten. ”

Het is onze ambitie om Brazilië als een gastvrije en moderne reisbestemming te positioneren, waar het mogelijk is grote evenementen te organiseren

aldus Dino. In zijn ogen zijn het deze kwalititeiten die van Brazilië één van ‘s werelds meest aantrekkelijke toeristische bestemmingen maken, in combinatie met de verzekering dat internationale evenementen tot positieve effecten voor het land leiden.

Comments are closed.