Cabaret en live bands in de sneeuw

Le Cabaret de la Fruitière is het hoogste cabaret van de wereld. In het skigebied van Tignes/Val d’Isère is het vanaf februari iedere middag raak. Klassiek cabaret met kostuums en muziek uit de jaren ‘30 onder leiding van choreograaf Vincenzo Notarandrea. Een bijzonder podium waar de artiesten van La Folie Douce Team voor grandioos vertier zorgen. Het Folie Douce concept is sinds afgelopen seizoen ook in Méribel te zien.

apres-ski-wintersport-cabaret

La Clusaz

Vanaf 3 uur ‘s middags wordt er in La Clusaz en op de pistes volop “ge-après-skied”. Le chalet des Praz op de piste en le Bal et les Caves du Paccaly in het dorp zijn aanraders. Ook de niet-skiërs kunnen meefeesten. Les Praz is namelijk te voet bereikbaar.

Les Gets

Après ski in het centrum van Les Gets is een absolute must voor een gezellig dansje na een dag op de ski’s. Een dansvloer, een podium, een terras en een buitenbar worden meerdere dagen per week opgezet. Een afwisselend programma met DJ en live bands doet de rest.

Morzine-Avoriaz

Morzine-Avoriaz: aan het eind van de dag vult het terras van Le Tremplin zich en klinkt de muziek van huis DJ Justin.

Sportieve après ski

Speed Mountain in Les Ménuires en La piste de l’Arpette in het Colorado Park van la Plagne zijn nieuw. De Tobbogan van Val Thorens houdt nog steeds het record van hoogstgelegen piste met een vertrekpunt op 3000 meter hoogte.

Bij het sluiten van de pistes kan men in Aussois de berg af op een step, in Châtel op de bodyboard en in Val Cenis op een soort grote donut, de air tubby.

Als een stel kleine kinderen de berg afracen op een slee, dat kan momenteel op zo’n 90 speciale slee pistes in Savoie Mont Blanc.

Comments are closed.