Ibis budget breidt uit naar Zaandam

Zaandam is een fonkelnieuw hotel rijker: op 11 oktober opende ibis budget Amsterdam Zaandam – na een jaar bouwwerkzaamheden – haar deuren. Het tweede ibis budget hotel in Nederland staat net buiten de Amsterdamse ring en toont met haar cocoon-kamers en trendy openbare ruimtes ibis budgets visie op de moderne budgetreiziger.

budget-ibis-zaandam-amsterdam

Moderniteit & Duurzaamheid

General Manager Petra Donkers ziet moderniteit en duurzaamheid als speerpunten van haar hotel: “Bijzonder aan dit hotel is de nieuwe ibis cocoon-kamer, voor één, twee of drie personen. Dit zijn hotelkamers teruggebracht naar hun essentie: een comfortabel Sweet Bed™ by ibis budget, praktische apparatuur en een ontspannen sfeer. Zo zorgen de verlichting en zachte kleuren voor een gezellige, frisse look van de kamers, en zijn de contouren van de kamers voorzien van LED-lichtjes die je in het donker de weg wijzen.”

De openbare ruimtes, waaronder de lounge en de ontbijtzaal, zijn voorzien van het Avanzi-design. Dit is speciaal voor ibis budget ontworpen door de Franse designstudio Atelier Archange, en geeft de ruimtes een eigentijdse en frisse look. Hiermee wil ibis budget gesprekken tussen gasten bevorderen, en zakelijke reizigers een prettige werkruimte bieden. In de ontbijtzaal kunnen gasten iedere ochtend gebruik maken van een uitgebreid ontbijtbuffet. Daarnaast is in alle ruimtes gratis wifi beschikbaar.

Met de komst van het hotel zijn veertien nieuwe arbeidsplaatsen gecreëerd.

Uitvalsbasis voor zakelijke en toeristische reizigers

Met de goede verbindingen met Amsterdam en de Zaanstreek, doelt het nieuwe ibis budget hotel op zowel zakelijke gasten als toeristen. Per bus, trein of auto zijn de zakendistricten en het stadscentrum van Amsterdam (vijfentwintig minuten met de auto) snel te bereiken, net als Schiphol Airport en de Zaanse Schans. Gasten kunnen gratis gebruik maken van de parkeerplaatsen van het hotel.

Zaandam onderdeel van boekingssite ibis.com

Een sterke pijler van ibis budget is het online distributiesysteem van de hotelketen. “Via onze ibis.com webportal zullen de komende jaren duizenden internationale reizigers hun weg naar ibis budget Amsterdam Zaandam vinden. Een geweldige impuls voor lokale horeca en het toerisme in de Zaanstreek”, aldus Petra Donkers.

Comments are closed.