Een Fijn Festival voor de feestdagen

Eindhoven brengt dit jaar voor de tweede maal Fijne Feestdagen Festival (FFF). Van heerlijk lang winkelen tot optredens op het Piazza Podium, een cultureel programma, kerstmarkten en een schitterende schaatsbaan op de Markt. Van 16 november 2012 t/m 5 januari 2014 borrelt het van de feestelijke, winterse activiteiten en evenementen in de stad.
fff-eindhoven-schaatsen-markt

FFF in de agenda zetten

Fijne Feestdagen Festival begint officieel op 16 november en beleeft het hoogtepunt tussen 13 december en 5 januari. Van sfeervol winkelen en schaatsen op de Markt tot gezellige kerstmarkten op diverse locaties. Er zijn pop-up optredens van bands en singer songwriters, afgewisseld met DJ’s die de boel aan elkaar draaien. Een podium in Piazza Center met glamour, fashion, show, muziek, workshops, theater en dans. Je kunt cadeautjes laten inpakken. En de culturele instellingen presenteren een feestelijk programma. Op de website van FFF staan nog veel meer shop en doe tips.

 

 

Vol verwachting klopt ons hart

De intocht van de Sint is het startschot van de Fijne Feestdagen periode. Maar lukt het de goedheiligman om met de stoomboot tot aan Eindhoven te varen? Er ligt namelijk een lichtjesboot in de weg. Het is de boot van Gerrie Loeidraad. Maar wat doet die boot daar?! Weten hoe dit spannende verhaal afloopt? De Sint roept alle kinderen op om 16 november om 11:30u naar de Markt te komen.

IJstijd ijsbaan


De KNSB en haar partners hebben de ijsbaan op de Markt in Eindhoven en 21 andere tijdelijke kunstijsbanen in Nederland geselecteerd als IJSTIJD!-baan. Dit betekent onder andere dat de KPN Junior Schaatsclub met Barbara de Loor en de ERU Prestige Icehockey Tour langskomen. Daarnaast klinkt de exclusieve IJSTIJD! playlist van Sky Radio door de speakers op en rondom de baan. De lokale KNSB vereniging IJssportcentrum Eindhoven is actief betrokken bij de ijsbaan.

Voor en door Eindhoven

Fijne Feestdagen Festival (FFF) is een groeiend evenement. In 2012 werd vanuit Eindhoven365 de basis neergezet met een nieuw concept en een programmering in de binnenstad. De rest werd ingevuld door culturele instellingen, ondernemers en Eindhovenaren. Dit jaar verzorgt Eindhoven365 alleen de marketing en organisatorische ondersteuning. Het programma wordt volledig ingevuld door de stad zelf. Hierdoor is het een echte beleving voor en door Eindhoven.

Comments are closed.