Proef het winterse leven van Drenthe

Marketing Drenthe is gestart met de campagne “Proef het winterse leven van Drenthe”. Zo’n vijftig accommodaties in Drenthe hebben speciaal voor deze campagne een winters droomarrangement samengesteld.Op zaterdag 14 december vindt tevens een uniek bosconcert in Drenthe plaats van Tangarine, bekend van De Wereld Draait Door.

Winter in Drenthe

Winter in Drenthe

Bosconcert in Drenthe

Hier kan men kaarten voor winnen. De campagne wordt landelijk gepromoot door radiospots die vanaf 11 november te horen zijn, online marketing, advertenties en een guerrilla actie.

Winter in Drenthe

Marketing Drenthe wil heel Nederland de winter in Drenthe laten proeven. Ondernemers in Drenthe hebben veel te bieden; hier vind je nog persoonlijke aandacht van je gastheer, wordt er met liefde voor je gekookt en kan je genieten van aandacht voor elkaar. Deze kwaliteit, die hem vooral in de kleine dingen zit, wordt met de campagne onder de aandacht gebracht.

Zo’n 50 hotels, bed & breakfasts, bungalowparken en groepsaccommodaties draaien hun verwarming omhoog! Zij hebben allen een winters droomarrangement samengesteld dat bestaat uit twee overnachtingen, een diner en winterse extra’s. Op zaterdag 14 december geeft Tangarine een intiem bosconcert bij de Taribush in Dwingeloo. De broers uit Assen, bekend van De Wereld Draait Door, zullen het publiek betoveren met hun zachte vocalen en ingetogen gitaarspel. Door het beschrijven van je droomweekend in Drenthe op www.drenthe.nl/winter kan men kaarten winnen voor dit unieke bosconcert.

Comments are closed.