De Alterlympics in Limburg

Teams die willen mee doen aan de Alterlympics kunnen vanaf nu zich ook inschrijven per alterlympische discipline.
alterlympics-zuid-limburg

Voor iedereen

Iedereen kan meedoen: bedrijven organisaties, buurtverenigingen, carnavalsverenigingen en vriendenclubs zijn welkom. De vier alterlympische sporten zijn Sneeuwvolleybal, Zumba aus Tirol, Sneeuwzakdragen en de Bobkisten Race.

 

 

Uiteraard blijft er de mogelijkheid om deel te nemen aan alle onderdelen voor het zogenaamde overall kampioenschap. Maar gebleken is bij de inschrijvingen dat er ook mensen moeite hebben om teams samen te stellen die alle dagen kunnen meedoen. Daarom heeft de organisatie van de Alterlympics 2014 besloten om deelname per onderdeel aan te bieden.

Alternatieve Olympische Winterspelen

De Alterlympics, de alternatieve Olympische Winterspelen, worden 16, 17, 18 en 19 januari gehouden in Vijlen, Vaals en Landgraaf. Het evenement wordt gehouden vlak voor de echte Winterspelen in het Russische Sochi. De Alterlympics zijn Spelen voor iedereen en is bedoeld om samen plezier te maken.

Comments are closed.