Keet! presenteert awards Vakantiebeurs

De inschrijving voor de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2014 is geopend. De competitie, waarin de meest kindvriendelijke reisaanbieders van Nederland worden onderscheiden, wordt voor het zesde jaar georganiseerd door Kids Vakantiegids in nauwe samenwerking met de Vakantiebeurs.Op de eerste beursdag, woensdag 15 januari, ontvangen de winnaars de prestigieuze awards uit handen van zangeres en Telekids-gezicht Keet!

zangeres-keet

De verkiezing

De Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2014 zijn onderverdeeld in elf categorieën: Actieve vakanties * Allround * Eenouder vakanties * Groene Vakanties * Kamperen * Kamperen Nederland * Kidsclub vakanties * Pretparken * Vakantieparken * Vakantieparken Nederland * Verre vakanties. Op 2 december maakt de vakjury per categorie drie genomineerden bekend. Daarna kan het publiek tot 4 januari 2014 stemmen op de website van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2014.

Bonus Award

Naast de awards in de elf categorieën is er een bonus award voor de meest kindvriendelijke stand op de Vakantiebeurs. De winnaar hiervan wordt bepaald door een dertigtal Kids Vakantiegids Detectives. Dit zijn kinderen uit groep 6, 7 en 8 die via hun basisschool zijn uitgenodigd om actief deel te nemen aan de verkiezing. Zij sluipen over de beursvloer om alle deelnemers kritisch te beoordelen.

Feestelijke awarduitreiking met Keet!

Zangeres en Telekids-ster Keet! opent de ceremonie rond de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2014 op woensdag 15 januari om 16.00 uur met een spetterend optreden op het Plein ‘SAMEN’, een bundeling van vakanties voor familie en kinderen, in hal 11 van de Vakantiebeurs. Tijdens de aansluitende awarduitreiking wordt Keet! geassisteerd door de Kids Vakantiegids Detectives.

Keet! is sinds 2010 het gezicht van kinderzender Telekids op RTL 8. Met de succesvolle eerste single Big Splash zette Keet! zich direct op de kaart als de nieuwe popsensatie voor kids. Momenteel presenteert ze onder andere het Telekids Schoolontbijtnieuws. De rol van Keet! wordt vertolkt door de 22-jarige Janouk Kelderman uit Doetinchem.

Leden Vakjury

De vakjury van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2014 bestaat uit Stephan Bosman (CEO Zoover), Boy Lokhoff (Director New Business TravMedia Company) en Marlotte Lubbers (Uitgever Kids Vakantiegids). Op Zoover.nl kunnen vakantiegangers bijna twee miljoen vakantiebeoordelingen voor en door reizigers raadplegen, TravMagazine is het leading reisvakblad en Kids Vakantiegids is met het eigen magazine en meer dan anderhalf miljoen website bezoekers per jaar het grootste familievakantieplatform in Nederland.

Vakantiebeurs 2014

De Vakantiebeurs is in 2014 ingrijpend vernieuwd met voor bezoekers veel inspiratie, beleving en beursaanbiedingen. Gastland is Duitsland. De vakanties zijn overzichtelijk ingedeeld per land maar dit jaar ook op zes Pleinen met de meest populaire typen vakanties. Behalve voor SAMEN (Familie & Kinderen) is gekozen voor VAAR (Cruises & Zeilen), ACTIEF (Fiets & Wandel), ONTDEK (Avontuur & Verre Bestemmingen), BUITEN (Kampeer & Camping) en ZIEN (Steden & Cultuur). Nog meer primeurs: Trein & Vakantie, met alle treinreizen in één Paviljoen, de ‘Camping by Night’, onderdeel van het vakantietype ‘BUITEN’, waar de liefhebbers met een gratis zaklamp in de hand de sfeer van het kamperen kunnen opsnuiven, het Zoom.nl fotografiepaviljoen, de Vakantiebeurs Fotowedstrijd en de Culinaire Route langs zes gevarieerde bestemmingen.

Kids Vakantiegids

Kids Vakantiegids is het grootste familievakantie platform in Nederland. Kids Vakantiegids speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun ouders/verzorgers om een uitstapje of vakantie te zoeken die past bij de vakantiewensen van de hele familie. Het Kids Vakantiegids magazine verschijnt twee keer per jaar en brengt de nieuwste en leukste vakanties voor gezinnen met kinderen tot 16 jaar onder de aandacht. Op de website, die jaarlijks wordt bezocht door 2,5 miljoen families, vindt de bezoeker uitgebreide bestemmingsinformatie, inspirerende tips en een met zorg geselecteerd aanbod van tientallen kindvriendelijke reisorganisaties.

Comments are closed.