Thalys verrast 100 miljoenste reiziger

In Rotterdam verwelkomde Thalys vandaag de 100 miljoenste reiziger op Thalys 9328 richting Parijs. Rineke Oomen was de gelukkige. Speciaal ter gelegenheid van deze mijlpaal ontving zij uit handen van CEO Franck Gervais een ticket voor het leven.

Voortaan ‘flitst’ zij in luxe en comfort naar de Thalys-bestemming van haar keuze. Niet alleen Rineke werd verrast. Alle reizigers van de “winnende” Thalys werden getrakteerd op luxe catering en een verrassingsoptreden van zangers van het Vlaams Radio Koor. Als klap op de vuurpijl kunnen alle reizigers van Thalys 9238 de prijs van hun ticket terugbetaald krijgen in Thalys-vouchers.

thalys-verrast-reiziger

Rineke Oomen:

”Ik ben erg enthousiast over dit cadeau. Het stimuleert me om allerlei mooie plannen te maken voor de toekomst. Het leuke van dit cadeau vind ik dat het kansen biedt om allerlei reizen te gaan maken. Iets waar ik dol op ben. De culturele evenementen van grote steden in drie landen liggen nu letterlijk en figuurlijk binnen handbereik! 

Feest voor reizigers

Franck Gervais: “Uiteraard staan we graag stil bij deze bijzondere dag. Een mijlpaal die we vieren met reizigers en met elkaar. We hebben dit immers ook bereikt dankzij de tomeloze inzet van gemotiveerd personeel. Sinds 1996 verwelkomen we dagelijks reizigers op het Thalys netwerk. Het aantal reizigers neemt nog steeds toe. Natuurlijk kan er maar een de 100 miljoenste reiziger zijn. Maar, we laten meer reizigers meegenieten. We delen doosjes speculaas uit op al onze treinen tussen Brussel en Parijs. In enkele van deze doosjes zitten cadeuvouchers. Een symbolisch bedankje voor onze reizigers die wij al jarenlang met plezier vervoeren.“

Comments are closed.