Hof van Saksen introduceert Culinaire boerderij

De Culinaire boerderij op Hof van Saksen is dè nieuwste bestemming voor kookliefhebbers. De keuken is voorzien van de modernste Miele apparatuur, de stijlvol ingerichte 12-persoonsboerderijis hiermee een droom voor fervente thuiskoks en culinaire connaisseurs. Naast het kookeiland met 5-pits gaskooktoestel heeft men o.a. de beschikking over een stoomoven, teppan yaki plaat, oven, KitchenAid mixer, luxe servies en keukenaccessoires. Het terras is voorzien van een buitenkeuken met gasbarbecue, eettafel en loungesets.

hof-van-saksen-interieur

De rietgekapte boerderij van het type Culinair is een prachtig gestylde 12-persoons boerderij waarin met vrienden en familie kan worden gekookt. Hiermee wordt op bijzondere wijze invulling gegeven aan de vraag naar een exclusieve culinaire beleving voor een groepsverblijf. Zo kan men een privé kok inhuren die in de boerderij de lekkerste gerechten maakt voor het gezelschap, de ultieme manier van private dining. Kookworkshops en masterclasses kunnen worden verzorgd door de Chef de Cuisine van Hof van Saksen. Onder leiding van de sommelier kan men bijzondere wijnen van gerenommeerde wijnhuizen proeven. Professionele messenset, kookboeken, warmhoudlades, een wijnklimaatkast en de vele extra’s staan garant voor een exclusieve beleving. Tafelen kan aan de grote houten tafel, uitbuiken kan voor de gashaard in de lounge.

De boerderij beschikt over twee lounge zithoeken voorzien van LED Flatscreen TV en twee Blu-ray spelers, kinderstoel en gashaard. Van de zes 2-persoons slaapkamers zijn er twee voorzien van een LED Flatscreen TV. Er zijn twee badkamers met bad, toilet, douche en wastafel en twee aparte toiletten.

Aan kinderen is ook gedacht

In de Kook Academie op Hof van Saksen maken kinderen de lekkerste broodjes, hun eigen pizza en smullen ze van zelfgemaakte bonbons. Het ‘Lekkerste Kindermenu 2013’ staat op naam van Hof van Saksen. Met gezonde, spannende en vernieuwende gerechten worden kinderen nieuwsgierig naar eten.

“De Culinaire boerderij is met zijn hoogwaardige inrichting een exclusieve beleving voor wie culinair genieten wil combineren met een luxe verblijf. Deze nieuwe accommodatie past uitstekend bij het bestaande hoogwaardige culinaire aanbod in de diverse restaurants van het resort. De Culinaire boerderij is speciaal voor families, vriendengroepen en kookclubs die samen iets bijzonders willen ervaren”, aldus Bas Hoogland, Commercieel Directeur van Landal GreenParks.

Voor informatie en reserveringen: hofvansaksen.nl/culinaireboerderij

Comments are closed.