Speciale vakantieweek voor jongeren uit Zwolle

Hapimag, de toonaangevende aanbieder van woonrechten in Europa, nodigde ter gelegenheid van haar 50-jarig jubileum meer dan vijftig kinderen en jongeren met een handicap of uit sociaal moeilijke omstandigheden, uit voor een week vakantie. Onder de jonge gasten bevonden zich ook tien jongeren uit Nederland.

Vakantie voor jongeren

Vakantie voor jongeren

Vakantieweek voor jongeren

In het kader van de jubileumactie “Belevenissen schenken” organiseerde Hapimag een boeiende vakantieweek voor 50 kinderen en jongeren met een handicap of uit sociaal moeilijke omstandigheden. De jonge gasten van verschillende organisaties uit vijf landen beleefden in de Hapimag resorts onbezorgde vakantiedagen. Zo verbleven tien jongeren van de organisatie Trias Jeugdhulp uit Zwolle van 19 t/m 26 oktober 2013 in het Hapimag resort Winterberg. De vakantieweek had als motto “Actieve werelden”: De fiets- en mountainbiketocht naar de “Ziegenhellenturm Züschen” en vooral het “Bullracen” op de downhillcart sloegen erg aan bij de jongeren. Een ander hoogtepunt was het bezoek aan het klimpark Winterberg. Op meer dan 12 meter hoogte balanceerden en klommen de jongens en meisjes op grote hoogte. Wouter van den Hul, pedagogisch medewerker bij Trias Jeugdhulp, maakt de balans op: “De jongeren hadden gedurende de week veel plezier. Bijzonder boeiend waren de activiteiten met veel actie, maar ook van de ontspanning in de wellness-afdeling hebben ze erg genoten.” De belevenissen van de vakantieweek zijn op http://50.hapimag.com/erlebnisse-schenken na te lezen.

Een geschenk voor de jongeren – en voor Hapimag

Niet alleen de jongeren waren enthousiast over deze vakantieweek. Ook Norbert Lang, Resort Manager Winterberg, is over de week zeer tevreden: “Ik werk graag met mensen voor mensen. Het was voor mij een groot plezier om voor de jongeren een onbezorgde vakantieweek met veel belevenissen mogelijk te maken. Niet alleen de tieners waren gelukkig, maar ook ik. De vrolijke gezichten en de hartelijke lach van de jongeren hebben mij bijzonder goed gedaan.”

De Hapimag onderneming

Hapimag is een in 1963 opgerichte, dienstverlenende onderneming op het gebied van individuele vrijetijds- en levensinvulling. Als toonaangevende Europese aanbieder van woonrechten biedt Hapimag de circa 140.000 leden toegang tot een economisch en ecologisch duurzaam platform met 57 adressen op toplocaties in 16 landen. De leden hebben daarbij de beschikking over meer dan 5300 appartementen voor individueel gebruik, aangevuld met een locatiespecifiek gastronomie-, wellness-, cultuur-, service- en infrastructuuraanbod. De onderneming heeft circa 1400 medewerkers in dienst (fulltime) en realiseerde in 2012 een bedrijfsopbrengst van 186 miljoen euro. Hapimag is een naamloze vennootschap volgens Zwitsers recht met als vestigingsplaats Baar/ZG (CH).

Comments are closed.