Winter Utrecht van start

Op zaterdag 9 november start de tweede editie van ‘Winter Utrecht’, een initiatief waarin alle winterevenementen in Utrecht samenwerken. Negen weken lang, vanaf Sint Maarten tot en met de Nieuwjaarsduik op 12 januari 2014, vinden er hartverwarmende winteractiviteiten plaats in Utrecht. Zowel bewoners als bezoekers van de Domstad kunnen tijdens Winter Utrecht genieten van meer dan 80 evenementen en activiteiten. Door het grote aanbod van uiteenlopende activiteiten in Utrecht te bundelen worden bewoners én bezoekers beter geïnformeerd.

winter-utrecht-van-start

Veelzijdig winterfestival

“Door praktische informatie op een overzichtelijke en originele manier aan te bieden wordt de bezoeker gestimuleerd om tijdens de winter op pad te gaan, zegt Michiel van der Schaaf, marketing manager van Toerisme Utrecht. Erg leuk, want Utrecht heeft in de winter heel veel te bieden. En ook nodig want de laatste maanden van het jaar zijn economisch gezien ontzettend belangrijk voor de stad. We hebben het initiatief genomen om al het leuks dat onze bijzondere stad tussen Sint Maarten en de Nieuwjaarsduik biedt te bundelen in één programma. Zo ontstaat een veelzijdig winterfestival met ontzettend veel leuke activiteiten voor iedereen. Of je nu geïnteresseerd bent in schaatsen, museumbezoek, winkelen, muziek of gewoon lekker uit eten wilt: je vindt alles in Winter Utrecht”.

Website

Via de website winter-utrecht.nl is het complete programma van alle evenementen en activiteiten voor de hele familie, jong en oud, te vinden. Daarnaast zal Winter Utrecht zichtbaar zijn in de gehele stad met zowel ‘Winter Utrecht’ posters en vlaggen, als met folders die op de diverse informatiepunten van Toerisme Utrecht te vinden zijn.

Comments are closed.