Ontdek I-Tour PUUR ’s-Hertogenbosch

Wandel door de stad aan de hand van een audiovisuele tour op de smartphone. I-Tour360 en VVV Noordoost-Brabant hebben in samenwerking een interactieve tourbeleving gecreëerd voor ’s-Hertogenbosch. In de tour leidt VVV-directeur Rein de Laat de luisteraar als stadsgids langs bijzondere, typerende plekjes in de Bossche binnenstad. Aan de hand van audio, video en foto’s beleeft de gebruiker geweldige Bossche verhalen. Verschillende musea worden uitgelicht en op scherm staat aanvullende informatie in de vorm van beeldmateriaal, weetjes en quizvragen. De digitale wandeling is te verkrijgen door gratis de app van I-Tour360 te downloaden en hierin de route PUUR ’s-Hertogenbosch te openen. Op korte termijn kan de tour ook vanuit de app van VVV ’s-Hertogenbosch worden geopend.

puur-shertogenbosch

Start bij VVV ’s-Hertogenbosch

De I-Tour PUUR ’s-Hertogenbosch start bij VVV ’s-Hertogenbosch. Voor € 1,00 zijn hier binnenkort oordopjes verkrijgbaar, die zorgen voor optimaal gebruikersgemak bij de tourdeelname. Geniet van PUUR ’s-Hertogenbosch door de app van I-Tour 360 gratis te downloaden op je mobiele telefoon en hierin de tour: PUUR ’s-Hertogenbosch te kiezen.

Comments are closed.