Reiswerk Studentencongres 2014

Reiswerk organiseert in 2014 voor de derde keer het Reiswerk Studentencongres voor de beste toerisme studenten. Corendon brengt het toekomstig talent naar Diamant Residence Hotel & Spa in Bulgarije, waar ze kennis kunnen maken met de uitdagingen van het werken in de reisbranche.

Reiswerkgame

Reiswerk organiseert jaarlijks het Reiswerk Studentencongres om studenten met goede studieresultaten te laten ervaren wat werken in de reisbranche inhoudt en wat de carrièreperspectieven zijn. Bekende reisprofessionals delen hun ervaringen en carrièrebeslissingen met de reisprofessionals van morgen. De Reiswerkgame vormt een belangrijk onderdeel van het congres. De studenten kruipen in de huid van een reisbedrijf en komen voor dilemma’s te staan die spelen in de dagelijkse praktijk van een reisprofessional. Hun performance wordt beoordeeld door een ervaren jury, waarbij vooral wordt gekeken of de studenten de competenties die nodig zijn voor het werken in de reisbranche, ook laten zien. Voor deelnemende reisbedrijven is dit dé kans om in contact te komen met dé reisprofessionals van de toekomst.

Sponsors

Corendon is de touroperator van de derde editie van het Reiswerk Studentencongres 2014. Samen met Reiswerk zal Corendon de reis, de accommodatie en de excursies verzorgen. In overleg met de hogescholen ontwikkelt Reiswerk het congresprogramma. Ook dit jaar zijn er mogelijkheden voor partijen om dit succesvolle event te sponsoren.

Ervaringen Reiswerk Studentencongres

Op reiswerk.nl is een compleet verslag te vinden van de afgelopen editie van het Reiswerk Studentencongres, inclusief blogs van de deelnemers en de presentaties van de sprekers. Onder de knop ‘Nieuws’/ ‘Onderwijs’/ ‘Blogs en verslagen Studentencongres 2013’ vind je een overzicht met alle verslagen en publicaties over het Reiswerk Studentencongres 2013.

Comments are closed.