Naupar geeft 35% korting op accommodaties

Uit een afstudeeronderzoek is gebleken dat er op diverse plaatsen in Nederland een tekort is aan groepsaccommodaties. Door het aanbieden van authentieke zeilschepen als unieke overnachtingsmogelijkheid springt NAUPAR hier handig op in. Indien men een schip reserveert en er niet mee gaat varen, ontvangt men tot 35% korting op deze bijzondere verblijfsplaats.

naupar-zeilen

Overnachting op de mooiste plaatsen

NAUPAR biedt schepen aan in diverse pittoreske havenstadjes langs het IJsselmeer. Zo kan er worden overnacht in de prachtige haven van Hoorn, aan de gezellige IJsselkade in Kampen en midden in het centrum van Enkhuizen. Aan boord van de schepen vindt u een overnachtingsmogelijkheid voor 8 tot 44 personen met een ruim dagverblijf en goede voorzieningen. De schepen variëren van volledige luxe tot gezellige eenvoud, waardoor er voor elke gelegenheid en vrijwel elk budget een groepsaccommodatie te vinden is.

Traditioneel zeilschip biedt sfeer én comfort

Het ligt niet erg voor de hand om een schip te boeken en er niet mee te varen, maar voor wie op zoek is naar enkel een groepsaccommodatie of hotelschip vindt aan boord een ideale overnachtingsplek. Veel van de schepen die NAUPAR biedt zijn meer dan honderd jaar oud en de havens waar ze liggen zijn zelfs al vele eeuwen oud. Maar de schepen zijn wel met hun tijd meegegaan; ze zijn modern ingericht met vaatwassers, wasmachines en grote fornuizen. En sommige zeilschepen beschikken zelfs over boxspring bedden, een sauna of hebben een hottub op het dek.

NAUPAR is de leidende partij in de chartervaart

NAUPAR staat voor Nautische Partners en is een samenwerking van zeilrederijen ‘de Zeilvaart’, Hanzestad Compagnie en Zeilvloot Lemmer Stavoren. Elke rederij heeft meer dan 35 jaar ervaring in groepsvakantie, toerisme en het organiseren van evenementen voor de zakelijke markt. NAUPAR is specialist op schoolreizen, week- en weekendtochten, bedrijfsuitjes en relatiemarketing, nautische evenementen, feesten en partijen. Met een grote verscheidenheid aan traditionele zeilschepen, meer dan 200.000 gasten per jaar en zestien thuishavens in Nederland, is NAUPAR de leidende partij in de chartervaart. Tevens zijn alle schepen van NAUPAR officiële trouwlocaties.

Comments are closed.