Martin Hal komt met ontdekkingstocht per fiets

Martinhal Beach Resort & Hotel, het luxe vijfsterren resort in de Portugese Algarve, komt met sportieve Bike Weeks. Na een succesvolle aftrap in april kunnen vakantiegangers er ook dit najaar en winter per fiets op uit om het zuiden van Portugal op actieve en luxueuze wijze te verkennen.

martinhal-village

Kuitenbijters en spa

In Nederland nemen de koude en donkere dagen langzaamaan de overhand, maar in de Portugese Algarve is het met 300 dagen zon per jaar nog goed toeven. Martinhal Beach Resort & Hotel komt daarom speciaal in deze tijd van het jaar met actieve en avontuurlijke Bike Weeks. Verschillende routes door de ‘Ecovia do Litoral’ en het aan het resort grenzende nationaal park Costa Vicentina bieden uitdaging voor profs, vrijetijdsfietsers en families. Terwijl volwassenen er op uit trekken, leven kinderen zich uit op het fun riding parcours rond het resort. Na een middag vol kuitenbijters en fysieke inspanning bieden de spa en zwembaden ontspanning.

Algarve ontdekkingstocht: van racefiets tot e-bike

n de periode november tot en met maart vinden er verschillende Bike Weeks plaats. De eerst volgende is van 23 tot en met 30 november. In 2014 kunnen gasten van 26 januari tot en met 2 februari en van 23 maart tot en met 30 maart voor de Bike Weeks terecht bij Martinhal Beach Resort & Hotel. Kosten zijn vanaf €80 per persoon per nacht, met mountainbike, racefiets of e-bike.

Comments are closed.