Family Entertainment Centers veroveren Nederland

Op dinsdag 26 november 2013 organiseert Pleisureworld het FEC Congres. FEC staat voor Family Entertainment Center, recreatiebedrijven waarin meerdere attracties worden samengevoegd tot één totale beleving, een ontwikkeling die zijn oorsprong vindt in Amerika en nu ook aan het door ontwikkelen is in Nederland.
fec-congres

FEC Congres

Tijdens dit congres zullen diverse sprekers vertellen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Family Entertainment Centers in Nederland. Mede-eigenaar Engelbert Webbink vertelt over het succes van één van de eerste echte FEC’s in Nederland, SuperFun. Daarnaast zal de projectgroep van Fontys Sporthogeschool alles vertellen over hun onderzoek naar de factoren die bijdragen aan het creëren van beleving binnen de buitensport branche.

 

 

Trendrapport
Thessa Roozendaal, 4e jaars student aan de Hoge Hotelschool in Apeldoorn, werkzaam bij SLIMMadvies komt in samenwerking met Hans van Leeuwen – trendwatcher & expert in leisure – tot een trendrapport welke als informatiebron kan dienen voor ondernemers actief in FEC’s in Nederland. Tijdens het congres presenteert Thessa haar eerste bevindingen.

Meer Inspiratie?

Bezoek het FEC Congres. Het FEC Congres vindt plaats op dinsdag 26 november bij de Evenementenhallen Gorinchem. Deelnemers hebben aansluitend de gelegenheid om een bezoek te brengen aan Recreatie Vakbeurs Gorinchem.

Comments are closed.