Oeteldonkse Carnavalswandeling 9 november

Oeteldonkers, Bosschenaren en mensen van buiten de stad, kom het ‘fijne’ te weten over Oeteldonk! Op 9 november 2013 organiseert VVV oeteldonk weer een Oeteldonkse carnavalswandeling.

Vanaf 11 november

Vanaf 11 november 2013 barst het carnavalsseizoen weer los in Oeteldonk. In de gehele stad zal wederom de welbekende driekleur uithangen. VVV Oeteldonk organiseert wegens groot succes een nieuwe carnavalswandeling. Loop mee en kom erachter hoe het ‘spèlleke’ in Oeteldonk wordt gespeuld.

 

 

Elf over twee

Precies om elf over twee gaat de wandeling van start en komt langs prominente plekken in de binnenstad. De VVV gidsen vertellen alles over de belangrijke personages die het Oeteldonkse carnaval zo uniek maken. Het Oeteldonks Gemintemuzejum opent haar deuren en de Bossche kroegen bieden tussendoor een neutje aan. Een Oeteldonks presentje zorgt voor een blijvend aandenken aan deze bijzondere dag. Aan het einde van de wandeling proeven we samen alvast voor in ‘t café en is het carnaval! Met een brandewijntje met suiker in de hand deinen en zingen we mee op carnavalsmuziek!

Data

– Data: zaterdag 9 november 2013

– Aanvang: 13.11 uur en 14.11 uur, vanaf de Parade

– Duur: c.a. 2,5 uur

– inclusief:toegang Oeteldonks Gemintemuzejum, brandewijn met suiker, een ‘neutje’ tussendoor en een uniek Oeteldonks aandenken

– Prijs: € 13,11 p.p.

– Deelnemers: Minimaal 5, maximaal 15 per wandeling

U kunt tot 2 dagen vóór aanvang van de wandeling inschrijven. Informatie is terug te vinden op: vvvdenbosch.nl/go/wandelen

Comments are closed.