Media Markt en Vueling sturen 10.000 mensen naar de zon

Vandaag is het Media Markt Gekkenhuis weer van start gegaan. De aftrap werd dit keer gegeven door Gerard Joling en Gordon in de vestiging in Amsterdam Noord
overhandiging-vueling-vliegticket-geer-goor-mediamarkt

Gekkenhuis

Tijdens het Gekkenhuis verkoopt Media Markt vreemde producten, zoals Fiat Panda’s, speelgoed, vaatwastabletten, vluchten in historische vliegtuigen en jacuzzi’s tegen Media Markt prijzen. Dit jaar zet Media Markt samen met Vueling ook de reiswereld op zijn kop door 10.000 retourtjes Spanje aan te bieden voor € 59,99,- per ticket.

 

 

Barry van Ruiven, directeur Media Markt Nederland:

Vorig jaar stuurden we voor het Gekkenhuis één man de ruimte in en dit jaar 10.000 mensen naar de zon. Dat kan Nederland wel gebruiken in deze lastige tijden.

Geer en Goor zetten vrijwilligers Nationaal Ouderenfonds in het zonnetje

Vandaag werden ca. 100 vrijwilligers van het Ouderenfonds alvast symbolisch in het zonnetje gezet. Als verrassing kreeg ieder van hen een retourtje Spanje overhandigd door Geer en Goor. De vrijwilligers werden door Geer en Goor opgewacht in één van de jacuzzi’s, waar de twee even konden bijkomen van hun programma Effe geen cent te makken. Voor dit programma woonden de twee onder een dak in Amsterdam Noord op AOW-niveau, om aandacht te vragen voor het Nationaal Ouderenfonds.

Vind voordelige vluchten met Vueling met Skyscanner

Comments are closed.