TUI Nederland neemt TravelXL Peter huigen over

TUI Nederland heeft vandaag het onlangs failliet verklaarde reisbureau TravelXL Peter Huijgens in Dongen overgenomen. TUI Nederland bereikte vanmiddag overeenstemming met de curator waardoor een doorstart gemaakt kan worden.

Medewerkers

Morgen spreekt Nico van der Veer, directeur van de Arke winkels, met de medewerkers van het voormalige TravelXL Peter Huijgens over de intentie om hen een arbeidsplaats aan te bieden in de toekomstige Arke winkel. De komende periode wordt het reisbureau omgebouwd tot Arke winkel en deze naam zal ook op de gevel gaan prijken.

Nico van der Veer:

We zijn verheugd dat wij onze retailketen verder kunnen uitbreiden. Door de geografische ligging van TravelXL Peter Huijgens is de vestiging een waardevolle aanvulling in deze regio. Bovendien zijn de medewerkers van TravelXL Peter Huijgens professioneel en klantgericht. Wij verwelkomen hen heel graag in onze organisatie.

TUI Nederland maakte eerder dit jaar haar plannen bekend om steeds meer op Arke te focussen, waarbij Arke haar enige powerbrand wordt. De naam Arkefly zal de komende maanden opgaan in Arke en op termijn zal dit ook gelden voor het merk Holland International. Focus op één merk biedt TUI Nederland de mogelijkheid om het merk nog krachtiger neer te zetten. Daarnaast wordt op deze manier het visitekaartje naar de klant toe altijd Arke: op het web, in de reisbureaus, tijdens de vakantie en in het vliegtuig.

Comments are closed.