Brussels Light Festival onvergetelijk lichtspektakel

Van donderdag 31 oktober tot en met zondag 3 november vindt de eerste editie van het Brussels Light Festival plaats langs het kanaal in Brussel.
Light Festival Brussel

Gratis festival

Dit is een organisatie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest/Brussel Mobiliteit. Het gratis te bezoeken festival brengt je een onvergetelijk lichtspektakel. Bereid je voor op tot de verbeelding sprekende lichtinstallaties, spectaculaire performances en een supergezellige winterbarbecue.

Brussels minister Brigitte Grouwels:

Als minister bevoegd voor Openbare Werken kan dit evenement op mijn volle steun rekenen. In het kader van de 20ste verjaardag van de Haven van Brussel wilde het Gewest graag een familiaal evenement organiseren rond licht en water. Licht en water oefenen namelijk een sterke aantrekkingskracht uit op zowel jong als oud. Bovendien willen we ons stadsgewest letterlijk in een positief daglicht stellen via een groot evenement voor het brede publiek. De voorbije tien jaar is de perceptie van de kanaalzone volledig veranderd. Het lichtfestival versterkt de kanaalzone als ‘the place to be’ voor werken, wonen en ontspanning

Bruisende vierdaagse voor iedereen

Brussel is als hoofdstad van België en Europa een smeltkroes van culturen en talen. Groot in haar diversiteit en toch één. Het lichtfestival brengt iedereen uit de stad en ver daarbuiten samen met een internationaal lichtspektakel. Families met kinderen, jong en oud, groot en klein worden verwacht op deze bruisende vierdaagse.

Comments are closed.