Tripadvisor onthult de ultieme reisfotomuur

TripAdvisor®, ‘s werelds grootste reiswebsite*, heeft vandaag de lancering aangekondigd van de Ultieme Reisfoto Muur. De campagne duurt acht weken en het is een verzameling van inspirerende TripAdvisor foto’s van reizigers die de reiservaringen van medewerkers over de hele wereld aanduiden.
tripadvisor-fotos

Stemmen op favoriete foto

Van 22 oktober tot 17 december kunnen bezoekers van TripAdvisor stemmen op hun favoriete foto en zijn ze aangemoedigd om hun persoonlijke reiservaringen te delen door foto’s op te laden van hun eigen land. TripAdvisor heeft samen met Turkish Airlines, die onlangs door de Skytrax 2013 World Airline Awards aangewezen is als “Europa’s Beste Vliegmaatschappij,” om een paar retourtickets wekelijks weg te geven van de campagne naar elke bestemming die Turkish Airlines biedt. TripAdvisor bezoekers kunnen dagelijks stemmen om kans te maken te winnen elke week.

TripAdvisor heeft een selectie gemaakt van de meest indrukwekkende beelden van meer dan 14 miljoen reizigers die foto’s hebben gestuurd naar de website, en ze gesorteerd in acht unieke categorieën op basis van populaire foto’s. Wanneer reizigers stemmen op hun favoriete foto’s, dan kunnen ze deze delen met hun vrienden en volgers op de sociale kanalen.

• Helder en Uitdagend
• Gek en Avontuurlijk
• Fantastische Familie
• Majestueus
• Meest Romantisch
• Gevonden Paradijs
• Zelfportret
• Zeer Exotisch

Met miljoenen spectaculaire reizigersfoto’s op TripAdvisor, zijn we verheugd om deze populaire snapshots van gedenkwaardige reis momenten te delen van onze gepassioneerde gemeenschap

zegt Barbara Messing, chief marketing officer bij TripAdvisor. “Unieke foto’s geven ons de kans om een aantal van onze favoriete reisherinneringen her te beleven en we hopen dat deze beelden reizigers inspireren om hun volgende reis perfect te plannen.”

Om de Ultieme Reis Foto Muur Wall te bekijken en te stemmen, ga naar www.tripadvisor.com/PhotoWall.

Comments are closed.