Segafredo officiële koffiepartner van MSC Cruises

Segafredo en MSC Cruises slaan de handen ineen om alle opvarende van de vloot te voorzien van heerlijke koffie, waar dan ook ter wereld. Door de samenwerking tussen de twee partijen, kunnen de gasten aan boord van alle twaalf schepen van MSC Cruises voortaan genieten van Segafredo als koffie partner.
segafredo

Beste gastronomische merk

Segafredo wordt wereldwijd gezien als het beste gastronomische merk op het gebied van koffie. De samenwerking is dan ook voor MSC Cruises een logische keuze. Segafredo zal met ‘il vero espresso Italiano’ zeker een kwalitatieve bijdrage leveren aan de gasten aan boord van de schepen.

De samenwerking tussen Segafredo en MSC Cruises komt goed tot uiting aan boord van de MSC Divina, welke de beschikking heeft over een echt Caffè Italia. Dit café ademt Italië. Een kop Segafredo koffie mag hier dan natuurlijk niet ontbreken. De MSC Divina zal op 20 november haar eerst volgende seizoen feestelijk beginnen in Miami, waar ze vervolgens zal varen naar het Caribisch gebied.

Comments are closed.