Girassol vakanties ontvangt prestigieuse award

Girassol Vakanties, Portugal specialist, heeft afgelopen week in het indrukwekkende Convento de Refois uit naam van de Solares de Portugl samen met Olimar Reisen uit Duitsland de prestigiuese award “toptouroperator” ontvangen

Francisco Calheiros, Marjon Schaap, Maria do Céu en Otto-Mark Schaap

Francisco Calheiros, Marjon Schaap, Maria do Céu en Otto-Mark Schaap

Trouwe partner

Uit handen van president Turihab Fransico Calheiros ontving directeur Otto-Mark Schaap van Girassol Vakanties de prijs. “Girassol is al jaren lang onze meest trouwe partner in Nederland. De reisorganisatie weet ons product goed in de markt te plaatsen en de verkopen zijn er dan ook naar” zegt Francisco Calheiros. Schaap geeft aan:”de Solares de Portugal of te wel Manor houses zijn famielehuizen, kleinschalig, authentiek, charming en elegant. De gastvrijheid van de eigenaar in combinatie met de mooist gelegen locaties geeft de toegevoegde waarde die onze klanten zoeken.”

De Solares de Portugal en Casas no Campo bestaat dit jaar 30 jaar. Ter gelegenheid van deze feestelijke gebeurtenis werd er groot uitgepakt. Tijdens het dagprogramma waren er met een groot aantal topmensen uit de reiswereld en regio’s discussies over de toekomst van het toerisme in Portugal.

Comments are closed.