Navarra lanceert toeristische applicatie

De Spaanse streek Navarra lanceert een gratis applicatie met toeristische informatie. De mobiele applicatie wordt ondersteund door zowel Android als IOS, is gratis te downloaden in de App store en is beschikbaar in het Nederlands.
navarra-app-ios

Moderne toerist

Met de handige digitale reisgids speelt Navarra in op de behoefte van de moderne toerist. Op innovatieve wijze verstrekt zij informatie over toeristische attracties, smaakvolle restaurants en authentieke hotels in de buurt. Met de GPS geolocatie vindt iedere bezoeker zijn weg door de Spaanse regio. Het beste van Navarra in de palm van je hand!

Navarra kent geen geheimen

Via de smartphone hebben gebruikers toegang tot de ‘evenementenagenda’ van Navarra. Door te navigeren naar ‘Wat is er in de buurt’ krijgen gebruikers in één oogopslag alle bezienswaardigheden te zien in de veelzijdige streek. Variërend van restaurants, winkels, accommodaties, musea tot afwisselende natuurlandschappen en vergezichten.

10 toeristische routes

De Navarra app toont bezoekers tien aantrekkelijke routes langs historische monumenten en indrukwekkende landschappen. De wandel- en fietsroutes liggen verspreid door het voormalig Koninkrijk; voor ieder wat wils. De meest bekende routes zijn de Hemingway route, de Hekserijroute, de route van het Carlisme en de groene route.

Authentieke overnachtingen

Wie op zoek is naar bijzondere accommodatie kan ook gebruik maken van de handige Navarra app. Door te navigeren naar het tabblad ‘Overnachtingen’, krijgt de gebruiker de keuze uit tientallen sfeervolle hotels, boerderijen, campings, appartementen en talloze sfeervolle Bed & Breakfasts.

Smakelijke adresjes

De smaakvolle gastronomie maakt Navarra een populaire bestemming voor culinaire liefhebbers. De Spaanse regio barst van de sterrenrestaurants. De traditionele keuken is gebaseerd op gegrild vlees en verse vis en wordt bereid volgens Baskische tradities. Een bezoek aan Navarra betekent een gastronomische garantie. De beste adresjes zijn terug te vinden in de app.

Shop till you drop

Met één druk op knop geeft de Navarra app een overzicht van alle hippe winkelstraten in Navarra. De laatste mode is te koop in Avenida Carlos III in Pamplona en kleine souvenirwinkels zijn te vinden in het oude centrum.

Reisinformatie

Alle praktische informatie over het openbaar vervoer, autoverhuur en taxi’s is te vinden op de gratis toeristische app van Navarra. De optie ‘bussen, treinen en luchtvervoer’ laat alle nabijgelegen haltes en vliegvelden zien. Datzelfde geldt voor routes en uurroosters. De functie ‘wegen’ lokaliseert de positie van de gebruiker en berekent de afstanden naar de meest nabijgelegen hotspots.

Comments are closed.