Finalisten beste pompoensoep bekend

Plopsa zoekt de beste pompoensoep. Deelnemers konden via de Plopsa-Facebookpagina hun recept insturen. “De respons was overweldigend,” vertelt Digital Manager Sebastien Momerency,” we ontvingen meer dan 1.140 recepten. Het kiezen van de 5 finalisten was geen gemakkelijke opdracht voor onze chefs.”

Beste zelgemaakte pompoensoep

Tamara D’Haene uit Torhout, Saskia Sprenger uit Essen, Liesbeth Lambrechts uit Houthalen, Lindsy Lermytte uit Poperinge en Nathalie Helling uit Tilburg (NL) zijn bij de gelukkigen. Ze worden op 28 oktober samen met hun familie uitgenodigd in Plopsaland De Panne. Berend Brokkenpap en Piet Piraat proeven dan hun zelfgemaakte pompoensoep en kiezen de winnaar. Zij wint samen met haar familie een jaar lang gratis toegang tot alle Plopsa-parken en het gewicht van de vader in pompoenen.

“We merken dat onze fans vaak kooktips en recepten uitwisselen via de Plopsa-Facebookpagina. Vorig jaar beweerden héél veel mama’s en papa’s dat hun pompoensoep de lekkerste was. Dus besloten we dit jaar een competitie te organiseren en uit te zoeken wie nu echt de beste pompoensoep kan maken.”, legt Digital Manager Sebastien Momerency uit.

Griezelen

Tijdens de herfstvakantie griezelen bezoekers samen met Piet Piraat en Berend Brokkenpap tijdens een spannende Halloweenshow. Het ganse pretpark is de hele vakantie doordrongen van een gezellige Halloweensfeer met extra animatie. Op weekdagen organiseert Plopsaland De Panne ‘Ketnet Halloween Nocturnes’. Op deze dagen is het park open tot 19 uur. Bezoekers genieten van een optreden van de KetnetBand en de finalisten van ‘Wie wordt Junior 2013?’ met als afsluiter een spetterend vuurwerk.

Comments are closed.