Meest sexy Brabants accent en Braboneger

Van harte gefeliciteerd Brabanders! Uit onderzoek van Parship blijkt dat Brabanders het meest sexy accent hebben. Er gaat niets boven een zachte g. Brabanders laat je horen en win kaartjes voor de oudejaarsconference van de Braboneger!
braboneger-noord-brabant

Meest sexy Brabants accent

VVV Noordoost-Brabant nodigt Brabanders uit om voice-opnames in te sturen met een zo sexy mogelijk Brabants accent. Dat kan zijn een strofe uit ‘Brabant’ van Guus Meeuwis zijn, een favoriete Brabantse spreuk, of een keiharde uitspraak van de Braboneger in een zo onvervalst mogelijk dialect, zolang het maar eGt Brabants is!

Brabanders kunnen hun inzending op de facebookpagina van I love Brabant plaatsen, zodat het publiek kan bepalen welke Brabander het meest sexy Brabants accent heeft.

Prijzen

De persoon met het meest sexy Brabants accent wint kaartjes voor de oudejaarsconference van de Braboneger en de nummer twee en drie ontvangen het officiële Brabants – Nederlands Handwoordenboek.

Onderzoek Parship

Een Brabander die praat en goed met zijn g strooit, blijkt onweerstaanbaar, volgens het onderzoek van datingsite Parship. Voor dit onderzoek zijn negen accenten onderzocht: Brabants, Zeeuws, Zuid-Hollands, Gronings/ Drents, Noord-Hollands, Limburgs, Fries (geen accent maar taal), Twents en Utrechts. Een grote meerderheid van de single mannen en vrouwen vindt een meisje of knul die Brabants praat, een stuk aantrekkelijker.

Comments are closed.